Мъжки парфюми – с аромат на мачо или на джентълмен?

Невероятно, но факт – оказва се, че мъжките парфюми са по – популярни, търсени и продавани от дамските. Дали това е така, защото съвременния метромен държи повече на външността си от потъналата в куп домашни задължения домакиня или пък защото в бизнес средите с предимство се ползва силния пол, а именно там оригиналния марков парфюм е запазена марка, или пък поради факта, че дамите ценят дори повече от мъжете качествените мъжки парфюми? А какъв по – силен стимул от това да виждаш възхитата в очите на нежния пол?

Едва ли е за чудене, че в днешния динамичен свят, в който не една и две романтични истории са се завихрили в офиса виновник за това са станали именно качествените мъжки парфюми. Наскоро моя близка позната сподели „Хубавият мъжки парфюм може да ме влуди. Обръщала съм се след мъже само заради аромата. Някои аромати ме карат да фантазирам почти моментално …..” Прозвуча ми адски познато. Не бих се учудила, ако въпросното твърдение се отнася и до вас.

Както дамските, така и мъжките парфюми се избират според сезона, мястото и повода. Да носиш тежък вечерен парфюм като Armani Code с тениска и къси панталони през лятото със сигурност е проява на лош вкус. Изборът на лек флорален аромат с официално облекло на официална вечеря също едва ли би предизвикал аплаузи.

Мъжките парфюми както и дамските не са предназначени да „замаскират” лошата миризма. Тъкмо напротив, нанасят се след баня на още влажната и топла кожа. По този начин те не само разкриват същността си, но и запазват по – продължително време своята дълготрайност.

И ако и след проведено в дамските среди проучване, първенството сред  мъжките парфюми да държат Giorgio Armani Code ,  Christian Dior Fahrenheit и Bvlgari Aqva, нашият скромен съвет е да отделите малко от времето си и „надникнете” в ароматния свят на виртуалния магазин за оригинални, маркови парфюми www.parfiumbg.com. Тук, подредени в азбучен каталог, според марката, ще имате възможност да намерите и се запознаете в детайли, с небезизвестните продукти на съответния парфюмериен гигант. Дали преобладаваща част са дамските или мъжки парфюми не се задълбочих, но пък само за италианския бранд Armani, мъжките продукти наброяват дванадесет. При това парфюмите на www.parfiumbg.com се продават със значителни отстъпки в цената, което ги прави подходящи и за средностатистическия българин. Качество на достъпна цена.

В www.parfiumbg.com потребителят има възможност да се запознае с основните нотки на предлаганите мъжки парфюми и избере най- подходящия за себе си аромат.

HTML код на статия

Автор: nikipashov12


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар