5-те най-нови парфюми за лято 2014 и нещо за тях

Тази статия е за хората които обичат да са в крак с модата и конкретно в крак с новите парфюми, които скоро ще ударят и нашият пазар това лято.

Предполагам искате да знаете какви са и новите течения и като цяло мода при тези парфюми?… Тогава нека първо видим:

Кои парфюми са на мода през лято 2014

Модата това лято, в света на парфюмите се диктува от последните претенции на парфюмерите диктуващи тенденциите. Това лято ще бъде много по-пикантно, съвсем малко по-НЕ цитрусово, с повече стилни цветни нотки за дамите и някои доста по остри тонове в мъжките парфюми.

Освен това отново забелязвам завръщане на средиземноморските водни тонове, които бяха доста актуални преди няколко лета, акомпанирани от плодови коктейли. Друга част от парфюмите пък се концентрираха върху по-нетрадиционни комбинации за лятото като тези на тежки-сладки нотки и остри пикантни, но като цяло ако няма разнообразие индустрията няма да може да се задържи на сцената. И сега…

Кои са 5-те нови парфюма за лято 2014 които искам да ви представя?

Bvlgari Aqua Amara
1. Aqva Amara, ако името ви говори малко или нищо може би е време да спомена и марката, това е Bvlgari Aqva Amara, най-новият мъжки парфюм от линията Aqva на Италианската марка. Този нов парфюм е много мъжествен, много свеж и малко пикантен, комбинация която лично на мен ми допадна изключително много!

 

2. Limited Edition 2014, но кой модел и от коя марка, сигурно това се питате? Това е мъжкият Azzaro Chrome Limited Edition, който видяхме преди няколко седмици, след като официално бе потвърдена информацията за появата му от бранда. Свеж, средиземноморски и много мъжествен парфюм за това лято, който достойно допълва тази така обичана от господата линия с аромати.

3. Jean Paul Gaultier не ни изненада с лансирането на новият дамски Classique Summer Edition 2014, но определено ни зарадва с него! Jean Paul Gaultier Classique Summer Edition 2014 представлява много свежа цитрусова комбинация допълнена от аромата на различни цветя включително и роза. Ако обичате свежестта и цветният аромат тогава този дамски парфюм ще покрие всичките ви изисквания.

4. Roberto Cavalli Exotica спада към онези леко странни композиции които се срещат рядко, но за сметка на това могат да превърнат парфюма в номер 1, когато правите избор. Уханието включва плодови нотки, цветни и завършва с дървесни, което го прави подходящо за ежедневна употреба.

5. Omnia Indian Garnet е допълнението на мъжката Bvlgari Aqua Amara, споделящи общ цвят на флаконите си. Новата Омния е изключително свежа, предлагаща нотки на цитруси в комбинация с няколко ориенталски нотки. Новият парфюм не може да бъде сравняван по никакъв начин с останалите парфюми от линията, той е просто толкова различен, че ако не е флаконът му ще се запитате “Това Omnia ли е?”.

Но това са само малка част от парфюмите които ще са подходящи за това лято!

Ако искате да видите много по подробни списъци с парфюми, мога да ви препоръчам ежедневникът на парфюмите bg-parfum.info, в който има много класации и информация с и за различните парфюми, които ще можете да изберете за себе си или когато имате нужда от бърз и ефектен подарък !

HTML код на статия

Автор: mikanikova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар