Ефирни рокли за офиса с магазини за дрехи втора ръка

След лятото идва есента, а защо още сега да не помислим за новите дрехи в гардероба. Стилът и модата се менят, но нека не забравяме, че и отново се връщат на модния подиум, превръщайки се за пореден път в хит. Ето, защо модата в дрехи втора ръка е така атрактивна и вече години наред отстоява своята позиция на пазара.

Голямо нейно предимство е, че не трябва да харчим цялата си работна заплата, а в същото време получаваме качествени и маркови дрехи втора употреба. По този начин може да избираме внос на дрехи и всякакви модели.

В по-студените месеци, най-често се замисляме как да сме по-дебело облечени и как да се чувстваме комфортно, пред това да сме модерни. Истината е, че всяка себе уважаваща дама трябва да държи и на добрият стайлинг. Въпреки това с онлайн магазин за маркови дрехи втора ръка може да изберем повече от един модел рокля и да сме актуални и модерни всеки ден.

В последните дни от лятото много жени посещават офиса с ефирните рокли от лятото. Това не е лоша идея, особено, ако за връхна дреха с тях присъства някоя по-плътна жилетка, туника, яке, сако. Работещата дама може да се осмели да се разхожда и в по-ефирен стил облекло по време на отпуската, но това не е изключено, когато има точните съчетания от тоалети.

Ето и някои смели и адекватни комбинации, съобразени с различните модни правила за офиса:

Рокля без ръкав – дарява на притежателката си много възможности. Такъв модел е чудесна инвестиция, защото има много функционалности. Той лесно се комбинира за офис облекло, но може да е точното попадение и за фирмено парти, в комбинация с късо сако, шал или елече. Той дарява на тялото свободата на движенията и лишава от неудобство при изпотяване. Ако времето е по-хладно винаги може да се допълни с жилетка, според сезона и ситуацията. Лесно си партнира и с боди с дълъг ръкав отдолу.

Къс ръкав за рокля в офиса – навява за небрежна елегантност. Ако не си падате по много изрязаните дрехи, където презрамките се подават, то това е идеалното предложение. Подобна кройка напомня тениска и създава елементи на небрежност, елегантност и момичешко излъчване. Дори да е дълга до глезените с нея ще се чувствате удобно.

Рокля с ръкав три четвърти – говори за дискретен стил. Това е и един от най-привлекателните модели, подходящи за всяка възраст. Подобна дреха прави жената по-сексапилна, изтънчена и подчертава финеса. Роклите в такава кройка са стилни, секси и дискретни. Възползвайте се от възможността да комбинирате с пръстен и гривна. В сайт за евтини дрехи може да откриете точните предложения за вашия вкус.

HTML код на статия

Автор: keiti


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар