Забавление и удобство в опаковката на Lenovo A319

Телефонът на Lenovo A319 предлага доста добри показатели, като се има предвид класа му. Специално този смартфон е насочен към меломаните, но може да се превърне в любима играчка на всеки практически насочен потребител. Lenovo A319 Работи с операционна система Android KitKat 4.4. В пакета му присъстват фирмени приложения – SHAREit, Security, SYNCit, развлекателни игри – Texas Poker, BonBon Factory и редица други програми.

Определят този смартфон като „музикалния” на Lenovo. Цената му е достъпна, а според разработчиците на компанията смартфонът е единственият в своята ценова категория, снабден с сертифициран кодек Dolby Digital Plus.

Ето какво се крие под стилната му бяла, черна или червена опаковка – в зависимост от предпочитанията ви: двуядрен процес, оборудван с четирипикселов екран, оперативна памет 512 МБ и постоянна памет 4 ГБ, а също така две SIM карти.

Дебелината на телефона е малко по-голяма от 10 см. Тежи едва 130 грама. Въпреки че е направен целият от пластмаса, не можем да се оплачем, че изглежда нискокачествен. Видът му е стилен и елегантен.  Корпусът е направен качествено, няма излишни издатини или пък остри елементи. Не скърца при натиск и няма луфтове. Четириинчовият екран го прави компактен и удобен за държане в ръка. Екранът е с разширение 800 х 480, разполага със сензор, който разпознава две едновременни докосвания. Според специалисти, цветове на екрана са достатъчно различими, но може да се желае и повече. Въпреки това стандартите, които поставя в ценовата си категория, са доста добри.

Споменахме ви, че Lenovo a319 е създаден за меломани. Именно в тази функция разработчиците са насочили усилията си. Кодекът Dolby Digital Plus представлява схема за свиване на цифрово аудио, позволяваща да се получи кристално чист звук. Препоръчваме ви обаче винаги да използвате слушалките, когато се наслаждавате на любимата си музика. Тогава ефектът от технологията е най-сполучлив. Допълнителен бонус за любителите на музика е приложението Guvera Music – онлайн услуга, даваща достъп до огромно количество музикални произведения. Слушането е напълно безплатно и не изисква зареждане в паметта на устройството.

Ще обърнем внимание и на камерите в Lenovo A319. За цената, която ще даде за този смартфон, потребителят получава две камери – една основна с разширение 5 мегапискела и фронтална с разширение 2 мегапиксела. През деня снимките са с доста добро качество, но, подобно на много други телефони от този и от по-висок клас, вечер снимките се получават добри много трудно. По твърдения на производителя – батерията на телефона може да поддържа четиричасов непрекъснат разговор. Подробни характеристики на модела може да намерите в сайта на PhonesData.

HTML код на статия

Автор: 1988_Danov


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар