Най-добрите и достъпни часовници TAG Heuer според ценовия диапазон част 2

Продължава от част 1

Ценови диапазон 4000 лв.- 8000 лв.

 Мъжки часовник TAG Heuer Carrera WAR215A.BD0783

1

Този модел е един от часовниците, които притежават класически и изискан външен вид, който прави марката популярна още от самото начало. Освен, че изглежда страхотно, той също се хвали с високото си качество на изработка, предвид неговата достъпност. Изработен е от неръждаема стомана с частично златно покритие и е защитен със сапфирено стъкло. Неговите стрелки и маркери са луминисцентни и в допълнение има датник на 3 часа. Моделът се задвижва от автоматичен механизъм Calibre 5 и е водоустойчив до 10 АТМ.

 

Мъжки часовник TAG Heuer Carrera Heritage WAS2111.FC6293

2

Това е типа часовник, който всеки човек трябва да притежава. Той е със спортно-елегантен и непринуден вид, като ви кара да се откроявате. От гледна точка на функционалност ви предлага прозорец за дата и 60 секунден дисплей на 6 часа. Може да го използвате, докато плуване и се гмуркане на дълбочина до 100 метра. Неговата крокодилска-щампована кожена каишка е тествана и доказана, че ще бъде устойчива.

 

 

 

Мъжки часовник TAG Heuer Link CAT2010.BA0952

3

Когато става въпрос за стил и красота, Tag Heuer е винаги в час. Те винаги проектират висок клас луксозни часовници на разумни цени. Това е друг шедьовър на марката, за който вие трябва да помислите да закупите. Той е с черно текстуриран циферблат със светещи стрелки и индекци. Неговият корпус и интересно текстурирана верижка са от висококачествена неръждаема стомана, което допринася за цялостния и изтънчен външен вид. Ако търсите часовник, на който може да разчитате и в същото време да е достъпен, вече сте го намерили.

 

Мъжки часовник TAG Heuer Carrera Twin-Time WAR2011.FC6291

4

Още един зашеметяващ модел, от който не може да откъснете поглед. Корпусът е с диаметър 41 мм., в който е поместен автоматичен механизъм TAG Heuer Calibre 7 с индикация на дата и втора часова зона. Стъклото от сапфир защитава сребристия циферблат с 24 чсов пръстен от непредвидени драскотини. Каишката е от висококачествена кожа с крокодилски мотив. И не на последно е водоустойчив до 10 АТМ.

 

 

 

 

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар