Как да се отървем от натрупаните килограми и неприятния целулит със спининг тренировки

images1

Известно е, че спининга е изключително енергоемка тренировка, която успешно оформя тялото и стяга мускулите. Уникалното за този вид спорт е, че тренира всички групи мускули, натоварва цялото тяло, но се съсредоточава предимно върху бедрата и таза. Изиграва стягаща роля за ръцете без да прави мускули и най-важното, успешно отстранява целулита.

Определението за спининг не може да се ограничи само с понятието- въртене на педалите. Тренировки по спининг се провеждат във фитнес центрове, зали за аеробна гимнастика, съчетани с енергична музика и светлини. Колелетата, които се използват в тренировките се наричат спинери.

Спинингът по своята същност е групова тренировка, която имитира планинското колоездене, включващо спускане и изкачване. В зависимост от предпочитанията за количеството изгорени калории и мазнини, се провежда и подходяща тренировка. Доказано е, че по време на една тренировка по спининг се губят около 1-2 килограма.

Group Of People In Spinning Class In Gym

По време на една тренировка за 45 минути може да бъде изминато разстояние до 25 километра.

Подобряването на работата на сърдечно съдовата система, както и на метаболизма, изчистването на организма от токсините, всичко това е следствие от тренировката по спининг.

Редовните тренировки допринасят за бързото отслабване и отстраняването на целулита.

Спининг тренировките се ръководят от сертифицирани и лицензирани треньори. За да сте сигурни, че всичко ще е правилно изпълнено, треньорите тренират с вас и помагат за правилното изпълняване на упражненията и позицията на тялото.

Една тренировка продължава средно от 45 до 90 минути, разделени на различни етапи- загряване на тялото, влизане в ритъм, спринт, изчакване и т.н.29_spinning1

Вие сами можете да изберете съпротивлението, с което да въртите педалите. Можете да регулирате натоварването с помощта на винт за съпротивление на колелото.

 

По правилото на аеробните тренировки, спинингът започва със загряване на мускулите. Следва аеробната част, която продължава около 20 минути. В последните 10 минути от тренировката са предназначени за упражнение на земята като коремни преси.

Според статистиката при спининга с продължителност 40 минути, изгарят 500 калории.

 

В момента спинингът е един от най- ефикасните начини за сваляне на килограми. Изключително добро влияние оказва върху отстраняването на целулита.

Можете да опитате още сега. Повече информация за тренировки по спининг можете да намерите тук https://www.facebook.com/groups/delspin/. Със сигурност ще видите разликата.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар