4 начина да спестите пари с инверторните климатици Midea Blanc

Днес използването на климатик за отопление през зимата и охлаждане през лятото вече не е лукс, а необходимост. С допълнителната климатизация обаче идват и допълнителните разходи за електроенергия, както и логичният въпрос – как да си осигурим оптимален комфорт на минимална цена (с минимални разходи). А отговорът на този въпрос е един – с инверторните климатици Midea Blanc!

Стенните инверторни климатици Midea от серия Blanc са изключително икономични и Ви гарантират ниска консумация на електроенергия през всеки ден от годината – както през студените зимни дни, така и през летните горещини. Но как е възможно това? Това е възможно благодарение на най-новите постижения в сферата на инверторните технологии – постижения, които са плод на дългогодишните труд и усилия на проектантите и разработчиците на Мидеа. Те са внедрили в стенните климатици Midea Blanc най-добрите си разработки, a именно iECO технологията на Midea, функцията Gear, както и 1W Standby режима за пестене на енергия. Днес ще Ви разкрием как всяка една от тези функционалности подпомага постигането на свръх нисък разход на електроенергия, а по този начин намалява и Вашите разходи за ток.

iECO технологията на инверторните климатици Midea Blanc

iECO технологията на инверторните климатици Мидеа спомага за драстичното редуциране на консумацията на електроенергия от климатика в режим на охлаждане – с цели 60 процента в сравнение с конвенционалните климатични системи. Максималният ефект от използването на iECO режима се постига, когато инверторният климатик работи непрекъснато в продължение на 8 или повече часа.

Функцията Gear на инверторните климатици Midea Blanc

Функцията Gear на стенните климатици Midea Blanc Ви позволява ръчно да определяте/задавате работната мощност на компресора, когато климатикът работи в режим на охлаждане, и по този начин можете непосредствено да контролирате консумацията на електроенергия от климатичната система. С функцията Gear можете да настроите компресора да работи на 50%, 75% или 100%.

1W Standby режимът на стенните климатици Midea Blanc

Замисляли ли сте се някога точно колко ток консумира Вашият климатик, когато не работи, т.е. когато е в режим standby/готовност? Благодарение на 1W Standby режима за пестене на енергия инверторните климатици Midea Blanc консумират точно 1W, което Ви осигурява икономия от цели 80 процента в сравнение с конвенционалните климатични системи, които консумират средно по 5W.

Дотук начините за пестене на пари станаха 3. Ето го и четвъртия – цената на самия климатик. Стенните климатици Midea Blanc ще Ви спечелят не само с безупречната си инверторна технология и ниска консумация на електроенергия, а и с изключително достъпните си цени. За да закупите климатик на друг производител/марка с подобни показатели и характеристики, ще трябва да заплатите няколкостотин лева повече. Това превръща инверторните климатици Midea Blanc в най-разумната и практична инвестиция, която можете да направите за климатизацията на Вашия дом.

HTML код на статия

Автор: petkon


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар