На почивка в Боровец

Времето е хубаво, идват почивни дни и отпуски. Искаме да отидем на някое наистина красиво място, където да си починем заслужено. България е пълна с уникални и приказни местенца. Съчетание от природа, красота и удобства. Какво по-хубаво от уикенд в планината. Или ваканция сред природата. Боровец е една от най-предпочитаните дестинации за планинска почивка. Не само през зимата, но и през топлите дни, почивката ви в Боровец ще бъде все така незабравима и пълна с преживявания.

Как да изберем хотел?
festa-chamkoria-cover-wm1Изборът е голям, офертите са многобройни и все по-атрактивни. Големите хотели от четири и пет звезди са приготвили примамливи пакети на изгодни цени, които включват закуски, вечери и СПА процедури. „Рила“ , „Айсберг“,“ „Самоков“ , „Олимп“ ще ви посрещнат на цени от 50-70 лв за вашата почивка в Боровец през топлия сезон. Хотел „Феста Чамкория“ в момента предлага дори още по-изгодна оферта за почивка в Боровец – само 40,45 лв на човек за нощувка.  Повече за тази оферта научете тук: http://top20oferti.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82a-28812/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D0%BC%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86/

Не малко са и вилите в Боровец. Те са идеални за семейни почивки в Боровец. Предлагат спокойствие, уют и уединение сред боровите гори на планинския курорт.

Съвет: винаги избирайте промо пакети или ваучери с пакети услуги. Обикновено те излизат най-изгодно и включват най-много от желаните услуги. Офертите за пакети услуги за повече от една нощувка обикновено са най-добрият вариант.

Почивките в Боровец през лятото
Почивките в Боровец през лятото не са по-малко интересни от тези през зимата. Хотел „Рила“ предлага маршрути в планината с планински водачи. Можете да се възползвате от кратки маршрути за по два – три часа или маршрути за два или три дни. Включително и до връх Мусала.

В Боровец можете да се изберете пролетно-лети занимания като планинско колоездене, конна езда, спортен риболов. Почивките в Боровец не са свързани само с престой в хотела или ски. През топлите дни те могат да бъдат истинско приключение на открито.

В курорта можете да се възползвате от полет с парапланер. Да се забавлявате с децата на въжения град „Бороландия“. Да покарате колело сред дивните красоти на планината.

От май месец ще работи кабинковата въжена линия, включително и по време на празниците. Ще можете да си направите тур с лифта и да се насладите на приказните гледки на пролетта в планината в целия й блясък.

Повече спорт по време на почивка е най-здравословното лекарство против стрес и умора. Можете да се възползвате от каякинг по язовир Искър, до който е организиран транспорт от Боровец отново от х-л Рила. Можете да прекарате цял ден на язовира, като с вас ще бъде опитен инструктор през цялото време. Не е нужно да сте опитен гребец, за да се възползвате.

В офертите за почивки в Боровец през лятото със сигурност присъстват и уроци по конна езда. Не може да не се възползвате от тях и няколко незабравими разходки на пони или кон из красивите планински местности на района.

Почивките в Боровец не включват само интересни дневни занимания. Ако обичате активния нощен живот, в Боровец можете да се забавлявате в изобилието от нощни заведения в хотелите на курорта. В хотел Рила например можете да изкарате невероятно в нощен клуб „Афтър илевън“ или лоби бара.

Боровец се намира на 7 километра от гр. Самоков. Можете да си направите и разходка до града и местностите наоколо. Едно е сигурно – накрая няма да ви се иска да си тръгнете и със сигурност ще планирате от сега следващата си почивка в Боровец.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар