В Боровец през топлите дни

Подготвяйки се за почивния сезон и за едно незабравимо и многоочаквано преживяване, трескаво разглеждаме оферти, предложения, отстъпки. „Стяга ни шапката“, искаме да отидем час по-скоро някъде и да си изкараме незабравимо. А щом е времето е хубаво, какво по-добро място от природата и планината. Чист въздух, навсякъде е свежо зелено и разцъфнало.

Коя да е дестинацията? Къде ще бъде най-хубаво и най-изгодно да отидем. Хем да не е далече, хем да е красиво и хотелът да е приятен. Как къде? Боровец, разбира се. Да,  Боровец е място за ски. Но ще се изненадате колко много интересни неща предлага той и през топлите сезони. Какво можете да правите в Боровец през топлите дни? Какво ли не.

Природата е щедра и през този сезон. Очаква да прегърне в обятията си всеки, който я обича. Сега няма ски, но курортът предлага уникални и интересни занимания за топлите дни. В Боровец няма да искате да пропуснете каякинг на язовир Искър.  Имате възможност да се забавлявате с каякинг цял ден на най-големия язовир в България, без дори да ви е необходима предварителна подготовка. Осигурява се транспорт от Боровец до язовира и опитен инструктор.

А как ви звучи да полетите с парапланер над красивите планински върхове?
Можете и да пояздите. Курортът разполага с отлична конна база с коне и понита, които са специално обучени.
hotel-rila1На пет минути от х-л „Рила“ се намира райско кътче с чиста планинска вода. Ако сте любители на риболова, можете да се насладите на това невероятно място сред боровите гори  и да наловите планинска пъстърва. Не  е нужно дори да носите рибарските си принадлежности. Там ще осигурят всичко, което ви е необходимо.

Друго интересно занимание е въженият град  „Бороланция“. Един парк за приключения, който е напълно обезопасен и предлага всичко, необходимо, за вашето тарзаново преживяване. И това не е всичко.

Планината, чистият въздух са невероятни условия за здравословни спортни занимания на открито. Можете да се възползвате и от Боровец Маунтинбайк Парк. По всички маршрути в Боровец за планинско колоездене ще се наслаждавате перфектен терен за колоездене, съчетан с невероятно красива природа. Освен за напреднали, от това здравословно удоволствие могат да се възползват и любителите. Изградено е ново фамилно трасе, което е подходящо за всички възрасти.

А къде да отседнете в Боровец?
Хотелите в курорта предлагат привлекателни оферти. Можете да изберете от 5 звезден лукс до уютни фамилни вили, където ще се насладите на пълно спокойствие сред природата.
Един от най-известните хотели в Боровец „Рила“. Хотелът осигурява пълен отдих на гостите си, като предлага спорт, забавления на открито, екскурзии до различни забележителности и местности, културни събития. По подробно може да се запознаете с хотела тук: http://www.rooms.bg/hotel-borovec-hotel-rila1.html.

Много от хотелите предлагат в Боровец атрактивни „last minute“ оферти. Повечето вили в Боровец ще ви приемат на най-изгодните си цени. Една вила с четири спални можете да наемете за около 130 евро. Какво по-удобно място  за компания и семейни приятели в планината? Няма място за колебание. Натискайте бутона за резервация и стягайте багажа и доброто настроение.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар