Подслушвателни устройства с батерии – съвършени във всеки детайл!

През последните години технологичният напредък въведе собствена линия по пътя към съвършенството – да бъдем дискретни, подчертано стилни и неограничени, докато ползваме новите изобретения. Производителите на различни телекомуникационни устройства ориентираха продуктите си към удобството и ефективността им в компактен размер.

Приспособленията за подслушване, аудио- и видеорекордерите не изостанаха от стъпките на промяната. Приложението им в различни сфери от обществения живот ги направи актуален продукт, непрекъснато модернизиран за специфичните потребности на клиента. Най-често се експлоатират с цел охрана на движимата и недвижима собственост, за запис на работни срещи, за съхранение на материали от лекции. Освен за мониторинг, дискретният размер на приспособленията ги прави незабелязани, без да предизвиква подозрение към реалните им функционални качества. Начинът за зареждане на устройствата е съобразен с тяхната деликатна форма. Някои се захранват чрез поставянето им в слота на компютъра, а за други са предназначени различни батерии, затова нека да разбием представата, че батериите са обемни!

Литиево-полимерните батерии се прилагат при радиоуправляеми модели. Много от подслушвателните устройства работят чрез улавянето на сигнал, след намирането на подходящата честота. Съчетани с параметрите им, захранващите елементи имат мини размер и голям капацитет. Литиево – полимерните продукти средно издържат между 300 и 1000 цикъла на зареждане. Под внимание трябва да се вземе експлоатационният им период при температури надвишаващи 40 градуса. Батериите се изтощават сравнително бързо, когато са продължително излагани на студ, затова клиентът трябва предварително да се запознае с функционалните изисквания на подслушвателните устройства. Това би оказало въздействие върху режима за времетраенето на записа или върху режима за готовност при работа.

Клиентът може да се информира от опаковката на литиево-полимерните батерии за специфичните им качества. Първият показател определя волтажа, измерен в броя клетки, а всяка една клетка се равнява на 3,7 V заряд. Мерната единица милиампер часа (mAh)отговаря на капацитета на батерията и как се изтощава тя за час работа. Последният фактор е скоростта на разреждане. Така потребителят може да избере продукта спрямо техническите стандарти за употреба на подслушвателните приспособления, например, някоя от тези батерии: http://www.spy-secrets.com/bg/nachalo/polim%D0%B5rni-bat%D0%B5rii.html

Най-разпространените батерии са литиево-йонните. В сравнение с полимерните батерии, тези имат по-голямо тегло с 20 %, тъй като клетките им са с метална обвивка. Захранват се повече пъти. Цените на двата вида батерии варират от 15 лв. до 90 лв. спрямо характеристиките им.

 Уверете се сами в иновацията на дизайна при различните подслушвателни, аудио- и видеозаписни устройства! Съвършенството вече се предлага и в джобен размер!

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар