Подслушвателните устройства – полезни в нашето ежедневие!

Искате по-голяма сигурност и защита? Нямате намерение да стоите в периферията на важни събития, а трябва да останете незабелязани! Най-вероятно в CV-то ви никъде не е отбелязан професионален опит в разузнавателната дейност, нали? Днес пазарът предлага адекватно технологично решение – подслушвателни устройства от нов клас. С отлични експлоатационни качества, лесни за употреба и монтиране, без да предизвикват подозрения, подслушвателните устройства имат следните възможни приложения:

Охранителна дейност на недвижимото и движимо имущество

Тези продукти притежават вградени датчици за движение или се активират при звук, така че домът и офисът ви да са под постоянен мониторинг за евентуални натрапници. Същевременно могат да бъдат полезни, ако искате да предотвратите кражба на личното ви превозно средство, а при пътувания са превантивно решение за цялостта на транспортирания багаж.

Подслушване от частен характер

Прекалено сте ангажирани, нямате възможност да поемете разходите за бавачка, а трябва да контролирате децата си? Опцията е да закупите подслушвателни устройства на достъпни цени. Прилагат се и в случаите, когато искате да следите подчинените си на работното място, да разберете мнението на околните за вас и когато не искате да бъдете изолирани от важни срещи.

Според мястото за монтаж на подслушвателните устройства, те имат специфични особености.

Подслушватели за стъкло

Тези устройства се поставят от външната страна на стъклото, най-често обхвата на сигнала е 50 м. Предпочитани са пред устройствата със SIM карти, тъй като използват собствена честота, а разговорите не се таксуват спрямо тарифния ви план. Непроследими са, така че дори и при незаконна намеса на подслушване, няма да оставят следи до нарушителя.

Подслушватели за стена

Един от най-актуалните варианти за прикрепяне към стена е детекторът за дим, който остава незабележима част от дизайна на помещението и е отлично средство за охрана на движимото ви и недвижимо имущество. Друг тип устройство е контактният микрофон. Изводът на приспособлението потъва в стена, с дебелина до 20 см. Може да се закрепи във врата, под, към стационарни предмети също.

Портативни устройства за подслушване

 Универсалните размери на приспособленията за подслушване позволяват да се монтират в различни предмети, без да предизвикат съмнения във вида на устройството. Най-често се дегизират в диктофон, фенерче, химикалка, мишка за компютър, пепелник, адаптер за електропреносната мрежа. На някои подслушватели обхватът на микрофона е до 7 м. Други пък улавят сигнал на разстояние 1000 м при закрити пространства и 2000 м при обекти на открито. Подслушвателните устройства могат да работят с gsm карта, предлагат възможност да се постави допълнителна карта памет, на която да се съхраняват от 4 до 32GB данни.

Независимо от обстоятелствата може да сте подготвени и да намерите разнообразни послушващи устройства тук: http://www.spy-secrets.com/bg/nachalo/podslushvat%D0%B5lni-u-va.html Подслушвателните устройства са високотехнологичен продукт, разработен от експертите в областта на шпионажа. Продукт, ориентиран към вашата сигурност на достъпни цени, така че не пропускайте възможността да му се доверите!

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар