Шпионската техника – с ключова роля в нашето ежедневие!

В публичното пространство непрекъснато се дискутират теми, свързани с шпионската техника и до колко регламентирана е тя от закона. Но никъде не се споменават евентуалните ползи от нея в нашето ежедневие! Тук ще се запознаете с няколко водещи предложения за възможните приложения на разузнавателните прибори и функционалните им предимства.

                  За охрана на офиса

Известно е, че през последните години най-ценната разменна монета стана информацията. В условията на засилена конкуренция между служителите във фирмата, всеки един от тях се стреми да наложи своя бизнес проект, оферта или иновация. За да защитите офис пространството си, експертите по сигурността създадоха устройства за подслушване и мониторинг, изцяло съобразени с вашите нужди. Най-подходящи са шпионските продукти, дегизирани в компактни предмети като калкулатор, компютърна мишка, флаш памет и др. Тези приспособления се характеризират с отлични експлоатационни качества, тъй като се задействат при звук в радиус до 10 м и могат да останат в режим на готовност до 9 дни.

                  За мониторинг на дома

Шпионската техника е отлично решение за сигурността на вашия дом. Картина, дим детектор, ароматизатор и ключ за лампа – тези предмети са стандартна част от интериора, с нестандартно приложение. Мини камерата в приспособленията работи при ниска осветеност в помещението и с висока резолюция на изображението, а обхватът на микрофона е 5 м. При евентуални злонамерени действия ще получите известие на мобилния си телефон. Такива камери можете да намерите тук: http://www.spy-secrets.com/bg/nachalo/mini-kamеri.html

                  За сигурността ви по време на вашите пътувания

Неизменна част от багажа ви при ангажименти в страната и чужбина са зарядното за телефон, адаптер и електрическа самобръсначка за силния пол. Тези устройства се захранват с включването си към електропреносната мрежа, а след изключването им издържат до 14 дни в режим на готовност. Известни са още с отличните си функционални качества при температурни колебания от -40 до +50 градуса, а SIM картата на подслушвателите е съвместима с всички мобилни мрежи. Микрофонът записва звук в радиус от 10 м.

                  За движимата собственост

Актуални, дискретни, с компактни размери са подслушвателните устройства с GPS тракер. В личния си автомобил може да оставите ключодържател и фенерче, с които да локализирате непрекъснато местоположението на колата. GSM картата работи с четирибрандово покритие на следните честоти 850 MHz , 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz и позволява да се позиционира търсения обект до 5 м точност. В режим на готовност устройството издържа 5 дни, а в режим на подслушване 5 часа.

Шпионската техника набира все по-голяма популярност сред потребителите. Това е така, защото устройствата за подслушване и видеонаблюдение се характеризират с лесни инструкции за работа, с добри технически показания при различни температурни колебания и дискретен дизайн, който се вписва идеално в интериора на помещението и екстериора на откритото пространство. Те са една разумна инвестиция в нашата сигурност и нашето ежедневие!

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар