Пролетни и летни рокли 2019

Какви рокли ще украсят пролетта и лятото на 2019г.?

Да погледнем насоките при летните рокли за 2019, които големите имена в модата зададоха и да видим кои модели ще разкрият козовете на всеки тип тяло и биха подхождали на всеки стил на обличане.

Сред най- модерен отново се очертава да е флоралния печат, сякаш повей от отминалото лято на 2018г. Има различни вариации на цветя, а цветната гама е изключително богата.

Това не е нещо ново: флоралният печат все още присъства в почти всички колекции от пролетни и летни рокли, защото твърде добре подчертава тези красиви сезони.

За любителите на пъстротата и щампите, имаме добра новина – към флоралните мотиви и тази година, от летните рокли ще ни гледат и познатите леопардови шарки. Правилно сте разбрали- леопардовият печат ще бъде модерен това лято заедно с неомръзващият през последните години, цвят на коралите.

Коя дължина да изберем?

Няма правило, освен здравия разум. Роклята трябва да подчертава вашата фигура, да скрие дефектите и да подчертае положителните страни.

Роклите през пролетта и лятото на 2019 г. ще дадат истинска свобода на фантазията на дизайнерите, тъй като модерна ще е самата рокля – дълга, къса, прилепнала, или по мъжки свободна, важното да е рокля!.

Макси роклите ще продължават да са на мода, но отиват една крачка напред към миди дължини, особено ако сте високи.

Страхотни са роклите в чист бохо шик стил (стила на бохемите и хипитата)- широки, дълги до коляното и с колан на кръста.Те мигновено влизат под кожата в тях и няма да е зле да ги съчетаете с чифт бели ботуши.

Защо избрахме да наблегнем на този модел сред всички рокли през пролетта и лятото на 2019 г.?

Причината е съвсем проста: Истина е, че са достатъчно дълги, но също така е вярно, че на 47 (или 48) тялото ни вече е друго.

Обилната вечеря, не изчезва на сутринта, а се натрупва по целия корем. Това е тъжната реалност. Така че за да останете във форма, са нужни все повече усилия.

Затова, избирайки новата си рокля, се уверете, че отговаря и на най- „подутите“ ви периоди.

Това е идеалната рокля, тъй като е широка, крие всички дефекти и благодарение на колана загатва женствените Ви форми.

Ако искате да е още по- широка и по- дълга, знайте, че коланът може да бъде свален.

Тъкани

Очаква се горещо лято, така че тъканта трябва да се избере внимателно, по-добре да се фокусирате върху леки, почти ефирни тъкани.

Или, ако искате, заложете на дантела. Дантелата е царицата на материите, придаваща класа, стил и романтика, като същевременно е и много секси материя.

Затова погледнете кое ще е модерно при моделите на 2019 г. и не забравяйте, няма нужда напълно да ги следвате, най-добре просто открийте подходящата за вас.

HTML код на статия

Автор: AnnaSt5


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар