Дантелена рокля – 3 важни повода на които можете да я облечете.

Всяка дама притежаваща дантелена рокля за официални и специални поводи може да Ви даде съвет кога и къде да носите такъв модел. Разбира се няма да Ви изненадаме с нещо необичайно или драматично. Целта на статията е да систематизираме по-скоро употребата отколкото да предизвикаме недоумение и въпроси.

#1.Вечерни или обедни коктейлни изяви. Безпорно най-добрият начин да установите контакт и привлечете внимание е външния вид и специално добре подбраната дантелена рокля официална. Тя би ви дала точно двете секунди внимание при първоначалния контакт от който имате нужда. Добре е в все пак да имате предвид, че трябва разумно да използвате тези 2 сек. преднина и да реализирате желаната цел на
комуникация. Дантелената рокля би ви дала това преимущество. Подберете не агресивна дължина на роклята, ръкава и разбира се един по-пасивен подбор на дълбочина на деколтето. Целта е да бъдете дискретна и ненатрапчива но същевременно и показваща основните си “плюсове”.

#2.Първа или втора среща в ресторант или бар. Дантелената рокля в този случай е Вашият скрит коз. Напоследък все повече дами/ госпожици най-вече/ пристъпват към евтини къси модели които изглеждат откровено евтини като основен акцент е да се покаже колкото може повече плът. Не залитайте в тази крайност- няма да спечелите нито подобаващото внимание , нито уважението както на партньора/ настоящ или бъдещ/ с подобно облекло. Заложете на добре подбрана дължина / до коляно/ с къс ръкав или без ръкави.

#3.Празненство или офис парти- тук избора на дантелена рокля би ви изиграла лоша шега.Нашият съвет е – не рискувайте . Бъдете умерени без залитане в крайности. Не забравяйте – имиджа Ви в офиса / макар и фирмените партита да са за сближаване на служителите/ се крепи и на начина по който изглеждате извън него в неформална ситуация. Така че бъдете по-дискретни и не вкарвайте в употреба “скритите” оръжия. А пък може и да направите пробив сред началниците именно на такова парти- ако използвате само дантелен елемент на роклята. Едно обрано деколте с дантела може да Ви свърши чудесна работа.

 

И за накрая- бъдете себе си , избирайте мъдро без да бързате.

HTML код на статия

Автор: bglook


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар