Забавете стареенето с Екстракт от Мурсалски чай

Налице са редица обнадеждаващи изследвания за ползите на Мурсалски чай, който може да бъде намерен в красивата ни планина Пирин. Няколко изследвания убедително показват, че локалното приложение на този чай намалява вредното въздействие на слънцето. Той оказва защита от слънчевите вреди като намалява свободните радикали и премахва възпалението, а не чрез блокиране на UV лъчи както действат слънцезащитните масла.

Какво ще кажете за бръчките, изстаняването на кожата и други признаци на стареене? Може ли Ектрактът от тази билка да помогне против бръчки? Като се има предвид неговите добре документирани антиоксидантни и противовъзпалителни качества, той е способен да забави развитието на някои признаци на стареенето.

В едно проучване проведено през 2005 г., били взети проби на четиридесет жени на средна възраст с нормална кожа, след ежедневен прием на Мурсалски чай, като кожните им биопсии показали значително подобрение на съдържанието на еластична тъкан.

Ако се питате какво представляват свободните радикали, просто четете надолу? Те са навсякъде – във въздуха, който дишаме, в храната, която ядем, и дори в слънчева светлина, която обичаме толкова много. Процесът през който във всеки момент, тялото ни поглъща кислорода и го превръща в енергия, се нарича оксидация. Този процес освобождава свободните радикали. Те обикновено се намаляват от антиоксидантите, преди изобщо да могат да ни навредят. С напредване на възрастта обаче, този процес става все по-неефективен. Високо реактивни, тези вредни молекули пътуват из тялото ни и разрушават клетки и ДНК, което води до стареене, сърдечно-съдови заболявания, инсулт и рак. Виждате нови бръчки и по-тънка кожа с всеки изминал ден? Това са щети, нанесени именно от свободните радикали. Антиоксидантите забавят стареенето, като неутрализират тези свободни радикали.

Ако искате да включите Мурсалския чай в ежедневната си грижа за кожата, има само един разумен начин да направите това. Трябва да знаете, че за да извлечете максимални ползи от Мурсалския чай в ежедневието си за поддръжка на кожата и за забавяне на нейното стареене, не може просто да закупите такъв вид билка и да си правите и пиете чай. Подобно на повечето други антиоксиданти, когато са изложени на въздух, ползите му се окисляват и губят своите качества. Ако нямате възможност всеки ден да си берете тази лечебна билка, трябва да помислите за друго решение. За да избегнете това трябва да потърсите по-дълготраен източник на антиоксиданти, като към момента има само едно решение, което е Екстракт от Мурсалски чай, който не изветрява и е с много концентрирани съставки и качество. Когато избирате вашето анти ейдж/против стареене средство се спрете на най-доброто на пазара и приемайте по 15 мл. всеки ден.

HTML код на статия

Автор: KellyONE


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар