Как да изберем добър стоматолог или лекар

         Напоследък все по-трудно успяваме да открием добър лекар или стоматолог – специалист в София. Ако нямате приятели, които да ви помогнат при избора на специалист, трудно ще се ориентирате сред толкова лекари и стоматолози. Има толкова много сайтове, които предлагат каква ли не информация, че всичко това в един момент може да ви обърка.

        Тук ще ви предложим няколко съвета, за да можете да изберете точния за вас и вашето заболяване специалист стоматолог или лекар.

         Ако няма към кого да се обърнете за съвет, едно от най-важните неща, които трябва да направите е да потърсите в търсачката google.com съответния лекар, от който имате нужда. Обърнете внимание на мненията на клиентите, какви са те – положителни или отрицателни. За повечето специалисти ще прочетете и добри и лоши отзиви, вижте кои преобладават. Винаги има недоволни клиенти и пациенти. Вие трябва да отсеете между всички тях и да си съставите сами мнение по въпроса. Случвало ми се е лично на мен да прочета доста отрицателни мнения за лекари или стоматолози, при които съм ходила и съм останала много доволна и съм сигурна в тяхната компетентност и лоялност към професията. В такива случаи оставям и моето мнение, защото така шансовете за хората, които имат нужди съвсем намаляват.

         Истинските специалисти не са много в България, да не кажа и че се броят на пръсти. Трудно стигаме до тях, след дълго и продължително чакане от месец -два след като сме успели да се свържем и да си запишем час.

          Понякога може и да рискувате, просто отидете и вижте сами. Ако имате възможност направете си един опознавателен, пробен преглед. Обърнете внимание на компетентността и отношението към вас, сигурна съм, че още първите пет минути ще разберете дали това е вашият специалист стоматолог или лекар. Ако ви допада обстановката, отношението и работата – това е вашия лекар.

         От собствен опит знам, че при нужда предпочитам да отида при лекар, с който отношенията са ни приятелски и топли, така това ме предразполага например да седна на зъболекарския стол, който сам по себе си е доста стресиращ не само за децата, но и за голяма част от възрастните. Проучете добре всяка възможност, вашето здраве и здравето на децата ви е в ръцете на тези хора и те трябва да бъдат избрани обстойно и основателно.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар