Хотел Аква Варна – за пълноценна почивка на море и за бизнес туризъм

Град Варна неслучайно е наричан морската столица на България. Със своята хилядолетна история и култура, той съчетава в себе си уникален дух – комбинация от античното и модерното.

През 2002 година, врати отваря варненският хотел Аква. Той е разположен само на няколко метра от входа на ЖП гарата, което го прави изключително удобен за избралите да пътуват до Варна с влак. Нещо повече, хотел Аква са намира на няколко минути пеша от централната пешеходна зона, южния плаж, басейн „Приморски“, морската градина, централната търговска зона.

Ето и главните причини, които превръщат Аква в подходящия хотел за Вас:

Ресторант за вашите тържества – ако пък се чудите къде да отпразнувате юбилей или кръщене, ресторантът на хотел Аква е на Ваше разположение. Със своята близост до ритуалната зала в града, с ниски цени започващи от 25 лева на куверт и с възможността за настаняване на 130 гости, той е идеалният ресторант за сватба във Варна.

Удобни стаи и апартаменти – хотелът разполага със 78 стаи и апартаменти, които са на разположение на нашите гости целогодишно.

Изгодни цени – нашият бизнес хотел предлага намаления за командировани служители. Цените за нощувка със закуска започват от 65 лева на човек.

Екстри и удобства – хотелът разполага с множество екстри, чрез които се гарантира пълноценната почивка на гостите. Част от тях биват мини барове, безжичен интернет и телевизори във всяка стая. В хотела има още и фитнес, сауна, СПА, масажно студио, козметичен кът и солариум.

За разлика от други хотели във Варна, Аква е подходящ и за организиране на корпоративни събития с до сто и тридесет участници . В конферентните му зали редовно се провеждат най-разнообразни мероприятия като:

  • Конференции

  • Семинари

  • Фирмени обучения

  • Браншови срещи

  • Лекции

  • Презентации

Хотел Аква разполага с шест конферентни зали за бизнес събития и обучения – „Нимфа“, „Перла“, „Русалка“, „Нептун“, „Аква“ и ВИП зала. Тяхната вместимост варира между 10 и 130 места. Обикновено най-големите събития се помещават в зала „Аква“, а по-малките – в „Нимфа“ или във ВИП залата. През последните години, благодарение на своите конферентни зали и добри условия за бизнес гости, Аква се наложи като един от разпознаваемите бизнес хотели в морската столица.

Без значение дали търсите ресторант за банкет във Варна, подходящо място за организиране на фирмена презентация или просто хотел в близост до морето за отдих със семейството, Аква е правилният избор! Не се колебайте да ни потърсите още днес и да резервирате стая или апартамент за предстоящата почивка в морската ни столица.

Хотел Аква

ул. Девня 12-А, Варна 9000

Телефон рецепция: 052 639 090

HTML код на статия

Автор: n.mirev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар