СПА хотели Хисаря

България е държавата, която има най-много и разнообразни минерални извори в света. Ползата от водата, бликаща от изворите, е усетена още в дълбока древност. Владетели на много държави са лекували болежките си тук. Днес нашите СПА хотел и курорти продължават да привличат туристи от целия свят.

Няколко са имената на курортите, които са световно известни и едно от тях е Хисаря. Тук сякаш природата е изляла всичките си блага—красива природа, минерални извори, лекуващи различни заболявания и уникален климат. Не случайно римляните са изградили процъфтяващ град и курорт тук.

С годините Хисаря се превръща в притегателен СПА център на България. Освен за лечение, минералните извори се използват и за SPA процедури, които помахат на хората да се разтоварят от насъбралото се напрежение и стрес, да освежат кожата и духа си и да се заредят с нова енергия. Това е и причината в Интернет да се предлагат толкова много spa почивки в Хисаря.

Мекият и топъл климат на Хисаря осигуряват на туристите пълноценна почивка, а десетките релаксиращи процедури, които предлагат СПА хотелите в Хисаря внасят усещане за лукс и зареждане с неземна енергия.

В голямата си част хотелите, които съществуваха в миналото в Хисаря се преустроиха коренно. Непрекъснато изникват нови СПА центрове и хотели, които едва смогват да обхванат туристическия поток от страната и Европа.

За да бъдат конкурентни на spa-хотелите в Европа, хотелите в Хисаря се стремят да предлагат изключително богат асортимент от СПА процедури, провеждани от специалисти в областта. Стремежът на хотелиерската гилдия в града е да предлага на своите гости ефикасни SPA процедури на европейско ниво, съчетани с отлично обслужване от страна на персонала и приятна обстановка. Повечето от хотелите залагат на съвременен дизайн в стаите и апартаментите и квалифициран персонал. Голяма част от хотелите разчитат на собствени минерални извори за захранване на басейните и SPA центровете си.

Кухнята, която се предлага в ресторантите, е с отлично качество. Характеризира се изключително разнообразие. Някои от ресторантите имат в менюто си включени и диетични храни, за да отговорят на нуждите на всички, които са решили да съчетаят релакса с диета за сваляне на някое и друго килце.

Минералните води от 22 —та извора на територията на Хисаря могат да се използват за лечение и като трапезна вода. Почиващите могат да разгледат много забележителности в града и наоколо. Разкопките на римския град  Диолклецианопол са изключително атрактивни. Наблизо се намира с. Старосел. Лесно се стига до Пловдив.

Офертите за спа хотели в Хисаря гарантират приятен и пълноценен отдих. Прекрасните впечатления, които ще остави у вас, ще бъдат пренесени и предадени на останалите, за да може да се носи славата на богатството на България.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар