Как да вземете онлайн велосипеди за деца?

Велосипедите са незаменим атрибут на детството, защото те не са просто забавна играчка, те са важна стъпка в развитието на сръчност, издръжливост и независимост на детето.

Колоезденето води до пълна наслада за всички деца, без изключение, добро развитие на мускулите и чувство за баланс, дава възможност да се получи уважението на другите деца и да намерят нови приятели. Експертите не препоръчват да се купуват велосипеди за деца от пазари и стоки със съмнително качество.

В допълнение, цените са почти винаги напомпани. Велосипедни модели за децата ни магазини трябва да са представени само от световноизвестни марки, като велосипеди Sprint, велосипеди Cross, велосипеди Leader, защото те имат гаранция за качество от производителя.

Така че, ние бихме ви посъветвали да пристъпите към избора на някой модел от горепосочените три марки. Ние трябва да помним, че колкото по-малко е вашето дете, толкова по-лесно се нуждае от качествен, марков модел и когато порасне ще иска по-сложни велосипеди и бързи модели.

Основното нещо, при избора на велосипеди при децата е размера и вие спокойно може да ползвате таблицата за удобство на размера по следната таблица.

Ръстът на детето, размерът на велосипедната рамка, инч:

 80-100 12

 90-110 14

 100-120 16

 110-130 18

 120-140 20

 130-150 24

 150 – … Време е за Вашето дете да вземем велосипед за възрастни;-)

Най-лесният начин да разберете дали велосипеда е подходящ за вашето дете е да се сложи на предната част на рамката на седалката, така че седлото да му е удобно и рамката е между краката така, че при нужда да стига земята с крак.

Минималното разстояние между чатала и рамката трябва да бъде най-малко пет до десет сантиметра. В този случай, детето няма да се удари, скачайки при спиране.

Ако не е така в момента вижте има ли възможност да се регулира височината и ъгъла на седалката.

В крайна сметка при закупуването на маркови велосипеди Sprint, велосипеди Cross, велосипеди Leader всички тези цифри винаги отговарят и са за препоръчване за употреба от деца без много да се изхарчвате. Накрая да отговорим на основния въпрос.

Как да вземете онлайн велосипеди за деца?

А именно най-лесния начин е да посетите магазините и да разгледате на място за да разберете какво иска детето и кое е добре за него, кое колело ще му пасне, но пазарувайте задължително онлайн с намаление от специализирани магазини като Спортен склад.

HTML код на статия

Автор: petkodimoff


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар